Naša priča

Sjeme svake uspješne priče je ideja. DTD se rodio iz ljubavi prema moru i ribanju te ideje da se vlastitim znanjem, materijalima i trudom može napraviti kvalitetan ribarski pribor koji će funkcionirati i što je najbitnije dokazati se u praksi, na moru. Priča je krenula od ostiju i "Pelješke osti" su prvi od mnogih proizvoda koji će nastati u narednim godinama. Slika prvih originalnih ostiju nalazi se dolje ispod, a u današnjoj ponudi i dalje postoji taj proizvod, naravno u izmijenjenom izdanju koji je napredovao kroz godine. Kvaliteta ostiju i pozitivna reakcija ribara udarile su temelje firme koja danas broji 90 djelatnika i ima 3600 različitih proizvoda. Uslijedili su mnogi drugi proizvodi, legendarni peškafondo "Španjolac" i prvi kompleksni projekt, osti za pušku na koje smo posebno ponosni jer i danas taj isti kalup daje kvalitetne komade kao i prvog dana. 

Kvalitetu i lovnost proizvoda prvo ste prepoznali Vi, domaći ribari, a 2008. godine i svijet, kada smo izlagali na EFTTEX-u, najvećem svjetskom sajmu ribarskog pribora koji se svake godine održava u drugoj europskoj prijestolnici. Iako smo proizvode izvozili i prije 2008., te godine smo se predstavili na svjetskoj pozornici i ozbiljnije zakoračili na strana tržišta.

Danas smo članica EFTTA-e i proizvode izvozimo u preko 40 zemalja. S ponosom možemo reći da se hrvatskim priborom lovi u Španjolskoj, Egiptu, Australiji, Grčkoj, Južnoj Koreji...

Trudimo se ne samo zadovoljavati, neko i postavljati najviše standarde kvalitete i hvala Vam na svim savjetima i prijedlozima koji su nas gradili i usmjeravali kroz godine.

 

Radujemo se godinama koje dolaze i vjerujemo da ćete uživati koristeći naše proizvode!

 

DTD tim

Naša lokacija